Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Naručivanje

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Plaćanje

Proizvode koje želite da kupite putem sajta “videonadzor.co.rs”  plaćate pouzećem.

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku.

Korišćenje sajta

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta “videonadzor.co.rs”  isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost.

Korisnicima sajta “videonadzor.co.rs”  strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa (robota, crawlera, spidera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja ili usporenja sajta.

Nedozvoljeno korišćenje sajta “videonadzor.co.rs” iz prethodnog pasusa smatra se kršenjem pravila i podložno je tužbi.

Opšti uslovi

Nakon prijema narudžbe putem sajta “videonadzor.co.rs”,  Prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putrm telefona ili e-maila.

Nakon potvrde narudžbe od strane Kupca, narudžba je neopoziva.

Prodavac se obavezuje da naručene artikle isporuči neoštećene i u predviđenom roku.

U slučaju bilo kakve promene Prodavac je dužan da obavesti Kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

U slučaju neusklađenosti cena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cenama kurirske službe, o promenama ćete biti obavešteni prilikom telefonske potvrde narudžbe.

Garancija kvaliteta

“videonadzor.co.rs” garantuje za kvalitet svojih artikala. Svi artikli su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom.

Da bi se izbegli nesporazumi, prilikom isporuke dužnost Prodavca i Kupca je da izvrše pregled proizvoda i da ukažu na eventualna mehanička oštećenja, u kom slučaju će proizvod biti zamenjen.

Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće  upotrebe.

Tačnost informacija

Informacije na ovom sajtu mogu biti nepotpune ili zastarele. Mi preuzimamo podatke od proizvođača ili uvoznika, te ih kopiramo i memorišemo i ne prihvatamo odgvornost za tačnost podataka na ovom sajtu.  

Odgovornost

Mi ne prihvatamo bilo kakvu odgovornost za primljene porudžbine ili isporučenu robu osobama mlađim od 18 godina.

Saglasnost i promene uslova

Kupac je obavezan da pre kupovine putem web sajta “videonadzor.co.rs” pročita ove Uslove kupovine.

Prodavac se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim Uslovima kupovine na ovoj strani.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.