Politika privatnosti

Politika privatnosti

Od vaših podataka da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt telefon. Vaše podatke koristićemo samo u svrhu isporuke Vaše porudžbine. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ćemo ih davati trećim licima.

Način korišćenja informacija

Mi interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja vaših (zajedničkog) interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici “videonadzor.co.rs” mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

Pregled i promene vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu.Molimo Vas da odmah ažurirate svoje podatke nakon registracije. Preporučujemo i pozivamo Vas da nikom ne poveravate lozinku kako biste ostali sigurni od neovlašćenog pristupa informacijama Vašeg nalogu.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani.
Vi se obavezujete da će te se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Hvala Vam na ukazanom poverenju.