O Nama

 

O SECAMCCTV CORPORATION

Kompanija Secam CCTV Corporation je osnovana 2000. godine i vrlo brzo je postala jedan od lidera na domaćem tržištu za sisteme tehničke zaštite objekata, a naročito na polju multibiometrijske i RFID tehnologije za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa. 

Svojim mnogobrojnim tehničkim rešenjima, brojimo preko 700 zadovoljnih klijenata koji i danas koriste naše sistema zaštite i kontrole.

Secam CCTV Corporation se bavi:

 •  Distribucijom, prodajom, implementacijom i integracijom sistema tehničke zaštite i kao osnovne delatnosti proteklih godina javljaju se: 
 1. Alarmni sistemi,
 2. Video nadzor,
 3. Perimetrijska zastita,
 4. Video analitika,
 5. Monitoring 24/7,
 6. Protivpožarni sistemi,
 7. Protiv prepadni sistemi,
 8. Procena rizika,
 9. Projektovanje sistema tehničke zaštite,
 10. Nadzor nad izvođenjem.
 •  Razvojem softvera i rešenja za inteligentnu kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena (Bluetooth , NFC, Mifare Tehnologija). U tom smislu, posedujemo sopstvenu aplikaciju za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena za mobilne uređaje koja koristi NFC tehnologiju.
 •  Razvojem softvera i hardvera za upavljanje parking sistemima, naplatnim stanicama i mobilnim aplikacijama,
 •  Razvojem CLOUD sistema za vođenje evidencije radnog vremena sa preko 400 novih klijenata.

Kratka istorija našeg napredovanja: 
 • 2010. Godine osnovali smo prvi CLOUD sistem za vođenje evidencije radnog vremena i kontrolu pristupa.
 • Krajem 2014. Godine zasnivamo poslovanje u skladu sa najvišim standardima i dobijamo sertifikate ISO9001; ISO27001; ISO14001, međunarodni standard koji svojim zahtevima definiše Sistem upravljanja kvalitetom, bezbednost informacija od značaja, informaciono-komunikacione (IKT) infrastrukture kao i menadžment zaštite životne sredine. Prema zahtevima standarda ISO 14001:2004 obezbeđujemo održivi razvoj u skladu sa svetski priznatim principima i savremenim trendovima poslovanja.
 • Početkom 2015. Godine osnovali smo najveći web sajt za on-line prodaju opreme za sigurnosne sisteme sa preko 6000 proizvoda is svih oblasti sigurnosnih i IT sistema.
 • Takođe, početkom 2015. godine dobijamo sertifikat PRIVREDNE KOMORE SRBIJE SRPS A.L2.002:2008 iz oblasti tehničke zaštite, protiv provalne zaštite, protiv požara, video obezbeđenja, kontrole pristupa, satelitskog praćenja GPS, mehanicke zaštite, menadžmenta iz kontrolnog centra, menadžmenta iz kontrolnog centra obezbeđenjem stacionarnih objekata.
 • Sredinom 2015. Godine osnivamo prvi on-line Video Monitoring Centar za praćenje i video analitiku bezbedonosnih kamera, sa preventivnim reagovanjem i odvraćanjem počinioca uz pomoć snažnih audio sistema na lokacijama koje obezbeđujemo. Ubrzo potom, dobijamo sertifikate OHSAS18001; OHSAS 45001; ISO20000-1; ISO22301 sistem menadžmenta zdravljem i bezbednošću na radu, Menadžment IT usluga, kodeks prakse za upravljanje uslugama, Društvena bezbednost – Sistem menadžmenta kontinuitetom poslovanja.
 • U Saradnji i uz pomoć ruskih softwera za video analitiku i prepoznavanje ljudi (face recognition) radimo na projektima zaštite državnih granica, bezbednosti aerodroma, i centralnih železničkih i autobuskih stanica, kao i na projektima Biometrijske kontrole otisaka prstiju i vena u ruci i prstima.
 • Sa standardom ISO 50001 - Sistem menadžmenta energijom, koji je uveden 2020. Godine, upravljanje energijom u našoj kompaniji je integrisano u normalne poslovne procese koji omogućuju povećanje energetske efikasnosti, smanjenje utroška svih prepoznatih energeneta u kompaniji, a to mogu biti električna energija, pogonska goriva i sl.
 • Tokom 2021. Godine uvedini su i sledeći standardi: 
 1. ISO 10002 - Menadžment kvalitetom, zadovoljstvo korisnika, smernice za postupanje sa prigovorima u organizacijama;
 2. ISO 3100 - Upravljanje rizicima. 
Ponosni smo na status GOLD partnera za Milestone kao i na činjenicu da čak dvoje naših zaposlenih ima sledeće licence: 
 1. Milestone Certified Design Engineer (MCDE),
 2. Milestone Certified Integration Engineer (MCIE),
 3. Milestone Certified Integration Technician (MCIT). 
Sa 12 zaposlenih i uz funkcionalnu organizacionu strukturu, naša kompanija željno očekuje nove smernice napretka na svim poljima. 
Sa nama rade dva inženjera elektrotehnike kao i inženjer informatike. Svi naši serviseri su obučeni za projektovanje, instalaciju i servisiranje. 
 
INFORMACIJE
Video Player
 
00:00
 
01:22
 

 

Pored mnogobrojnih brendova iz sfere bezbednosti, Secam CCTV Corporation je postao prepoznatljiv po jednom od vodećih svetskih proizvođača kontrole pristupa ZKTeco. Svojom stalnom prisutnošću na tržištu u celom regionu, ZKteco je osvojio zadivljujuće mesto i trenutno je jedan od najtraženijih i najpopularnijih brendova, a svoj kvalitet opravdava preko mnogobrojnih zadovoljnih korisnika u regionu i šire.

Konstantnim rastom, iz godine u godinu, Secam CCTV Corporation sa ZKSoftware-om osvaja mnoga tržišta u EX YU regionu i od 2011. godine otvara zvaničnu kancelariju ZKSoftware doo sa sedištem u Beogradu i ZKSoftware doo BiH, sa sedištem u Vlasenici i postaje zvanični ZKSoftware partner.

Razvojem jednog od najmodernijih CLOUD rešenja, prvi smo započeli implementaciju WEB softvera za analizu i evidenciju radnog vremena koja omogućava praćenje sa bilo kog mesta u svetu. Na ovaj način, naša referentna lista sadrži mnoge velike privatne kompanije


O namaZKSoftware  ISTORIJA

 
 
 
 
ZKSoftware je vodeci proizvođač biometrijskih čitača otisaka prstiju za kontrolu radnog vremena i kontrolu pristupa. Postoji veliki izbor za OEMs, ODMs, distributere i dilere.
Imamo sopstvenu fabriku za istraživanje, razvoj, dizajn, proizvodnju i prodaju- površine 4000m2 sa 1100 zaposlenih u Shenzhen-u, Kina sa severnoameričkom kancelarijom u Americi. Imamo predstavništvo u Srbiji, koje se nalazi u Beogradu, u ulici Vojvode Bogdana 34. Uvek nas možete kontaktirati na broj telefona 011/2418181. Sa nasim biometrijskim optičkim proizvodima imamo mogućnost da ispunimo sve zahteve naših klijenata po veoma pristupačnoj ceni. ZKSoftware je poznat po industrijski patentiranim algoritmima poklapanja, koji koristi preko 35 miliona, preko 500000 kontrola pristupa i kontrola radnog vremena, u 70 zemalja.Mi smo vodeći nabavljači i proizvođači biometrijskih čitača otisaka prsta. To smo postigli, zato što imamo najbrže algoritamsko poklapanje, proizvodi su laki za rukovanje, precizni su i cena je pristupačna. 
Nije ni čudo zašto se, i pored jake konkurencije, klijenti odlučuju za naše proizvode.

Danas pokrivamo 80% objekata širom Kine i 50% ostatka Azije, pokrivamo veliki deo Srbije i postajemo sve popularniji svuda u svetu.


 

3. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja

 Secam CCTV doo, je zastupao Zksoftware proizvode, prisustvovao ISEC 2012, najvećem sajmu bezbednosti u Beogradu, Srbija, od 5. do 8. Novembra 2012.
ISEC je vodeći svetski, globalni događaj, koji sakuplja na jednom mestu preko 2.000 profesionalaca sa preko 40 vodećih svetskih kompanija koje prisustvuju.
Izlagali smo najnovije ZKSoftware proizvode, uključujući naš novi vrhunski proizvod koji je lansiran u proleće 2012, Biopad100, terminal za obračun radnog vremena sa ekranom osetljivim na dodir, koji je dostupan sa Win CE, Linux ili Android operativnim sistemom.
Pored toga, tu je bila nova inBIO serija, kontroleri za više vrata koji podržavaju identifikaciju i preko RFID i preko otiska prsta.
 
 

Sajam tehnike u beogradu 2012.

Na ovogodišnjem Sajmu Tehnike predstavljeno je 500 izlagača iz 23 zemlje. Sajam je trajao od 14. do 18. Maja i na njemu su se mogle videti najnovije tehnologije za sve grane industrije, nacionalne privrede mnogih zemalja, a svakodnevno su se organizovali prateći stručni skupovi, kao i prezentacije izlagača i demonstracije proizvoda i usluga.
 
Posetioci su tokom Sajma mogli da vide 110 tehnoloških noviteta, od čega je 50 domaćih. Tu prednjače savremene tehnologije iz oblasti automatizacije, roboti, bežične komunikacije, elektroenergetike, elektronike, rasvete, procesne tehnike, kao i logistike. Polovina izlagača su bile strane kompanije iz Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Češke, Holandije, Nemačke, Turske, a prvi put će se pojaviti izlagači sa Tajvana i Kine. Kompanija SecamCCTV je ove godine predstavila nove biometrijske uređaje firme ZKSoftware čiji je u zastupnik u regionu. Predstavljen je uređaj VF380 (terminal sa prepoznavanjem lica), FR1200 (čitač otisaka prstiju sa RS485 komunikacijom), TF1700 (jedan od najmanjih terminala otisaka prstiju baziran na IP), inBIO160, Biopad100 i F18.
 

 

IF SEC 2012 Međunarodni sajam tehnike u Birmingemu, Velika Britanija

Na IFSEC 2012, mađunarodnom sajmu bezbednosti koji se održavao od 14. do 17. Maja 2012. godine, bilo je 192 izlagača sa područja kontrole pristupa, 337 CCTV, 65 sa područja vatrogasne zaštite, 115 sa protivprovalnih alarma, 55 sa fizičke bezbednosti i još preko 280 drugih izlagača iz raznih oblasti.
 
Na ovogodišnjem sajmu je izlagač za ZKSoftware bila firma ZK Technology EU, koja je locirana u Madridu, Španija i koja je evropski zastupnik ZKSoftware Inc.
 
14. Maj 2012.
 


 

2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja

Na Beogradskom sajmu je bio održan 2. Međunarodni sajam bezbednosti objekata, infrastrukture, lica i poslovanja – ISEC 2011. Sajam je trajao od 2. do 5. Novembra 2011. i na njemu je prisustvovalo oko 150 security brendova iz 35 zemalja.
 
Firma ZKSoftware je na sajmu predstavila najnovija dostignuća na polju Biometrijske kontrole pristupa koja idu u korak sa svetskim izložbama!
 


 

Sajam zaštite, osoba i imovine u Zagrebu 2011.

INTERPROTEX je jedini specijalizovani bienalni sajam zaštite u zemlji koji okuplja kompanije s područja zaštite osoba i imovine.
 
Jubilarno 10. izdanje INTERPROTEXA je pripremano u terminskom zajedništvu sa 6. međunarodnim sajmom zaštite okoline, ekotehnologije i komunalne opreme EMAT i 9. međunarodnim sajmom energetike i elektronike ENERGETIKA.
INTERPROTEX je zadržao koncepciju objedinjavanja sledećih tematskih područja:
 
• SAFETY – zaštita na radu i zaštita od požara
• SECURITY – tehnička, mehanička i fizička zaštitu i zaštita podataka
• OSIGURAVAJUĆE I FINANSIJSKE INSTITUCIJE
 
     
Video Player
 
 

 


Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI) 09.05.2011. u Beogradu

Kompanija SecamCCTV je sa velikim uspehom učestvovala na sajmu tehnike koji se održao u Beogradu od 09.-13. Maja 2011. godine. Posetioci su mogli da se detaljnije upoznaju sa našim proizvodima, koji su zasnovani na biometriji, a to je nešto novo na našem tržištu.

 
  
 

 

IFSEC 2011, Birmingem

Na IFSEC2011 Sajmu Tehnike koji je održan od 16. do 19. Maja 2011. u Birmingemu, Velika Britanija, naš proizvod, MultiBio700, je ušao među finaliste na izboru za najbolji proizvod kontrole pristupa u svetu! Na Sajmu je bio 181 izlagač.
 
Slike sa tog sajma možete videti ovde, a dole je i snimak sa dodele priznanja za najbolju kontrolu pristupa za 2011. godinu.