ALARMNI SISTEM

Alarmni sistemi i oprema za stanove, kuće i lokale

Alarmne centrale, senzori, tastature, sirene i ostala oprema. Prodaja, ugradnja i servis.

U našoj ponudi se nalaze alarmni sistemi i oprema proizvođača DSC i Paradox

DSC alarmni sistemi se proizvode u Kanadi i jedan su od najstarijih proizvođača alarmne opreme u svetu. DSC alarmni sistemi se izdvajaju kvalitetom i jednostavnošću za upotrebu.
Dosta su zastupljeni na našem tržištu i jedan su od kvalitetnijih izbora alarmnog sistema za objekte. U ponudi DSC opreme se nalaze žični i bežični alarmni sistemi.
Za nas su posebno interesantni jer se mogu integrisati sa Fibaro sistemima za pametne kuće. Nudimo Vam gotova rešenja za alarmni sistem prikladna potrebama korisnika. 

Paradox alarmni sistemi predstavljaju napredne sisteme zaštite koji mogu obuhvatiti različite funkcije kao što su alarmni sistem, kontrola pristupa i druge.
Paradox alarmi i oprema proizvode se u Kanadi i predstavljaju tehnološki superiorne sisteme, koji za povoljnu cenu i vrhunski kvalitet nude širok spektar mogućnosti upotrebljivih,
kako na malim objektima, stanovima i kućama, tako i na objektima veće površine i kompleksnosti.
  

Iz ponude Paradox alarmnih sistema za male i objekte srednje veličine, izdvajamo serije Spectra i Magellan. Centrale serije Spectra su prvenstveno žičnog tipa, sa mogućnošću 
dodavanja bežičnog modula za bežične uređaje. Paradox serija Magellan predstavlja bežične alarmne sisteme sa uključenim mestima za žične zone čiji broj varira u zavisnosti od modela.


Za objekte veće kompleksnosti i sa više zahteva preporučujemo seriju Digiplex EVO sa centralom EVO 192. Ovaj alarmni sistem je modularnog tipa i može se širiti do 192 zone, 
sa mogućnošću dodavanja kontrole pristupa. Uz određene module podržava i žične i bežične uređaje.