Informacije o isporuci Robe

Informacije o isporuci robe

Dostava naručenih proizvoda i/ili usluga se vrši dostavom na kućnu adresu Korisnika putem usluge kurirske službe i moguća je na teritoriji Republike Srbije.
Sa obzirom na radno vreme kurirske službe Korisnik je dužan da neko bude na datoj adresi u vremenskom periodu od 09h do 15h kako bi preuzimanje robe bilo moguće.


Ukoliko iz bilo kog razloga, Korisnik prilikom podnošenja zahteva za narudžbinu unese netačne ili pogrešne podatke, Secam CCTV Corporation DOO ne snosi odgovornost za slučaj neisporučivanja robe i/ili usluga. Secam CCTV Corporation DOO će kontaktirati Korisnika na dostavljeni kontakt broj ili e-mail adresu, proveriti tačnost navedenih podataka i ponoviti postupak isporuke. U slučaju da se ponovi nemogućnost isporuke, kupovina se smatra neuspelom i primeniće se pravila povraćaja uplaćenih sredstava.

Posle izvršene isporuke, nije moguće otkazati kupovinu proizvoda i/ili usluga i stornirati naplaćen iznos.
U slučaju eventualnih promena ili situacija koje onemogućavaju redovan tok isporuke, ili u slučaju da iz tehničkih razloga, razloga više sile i sl. Secam CCTV Corporation DOO nije u mogućnosti da isporuči kupljenu robu i/ili usluge, Secam CCTV Corporation DOO će bez odlaganja obavestiti Korisnika o novonastalim promenama, sa naznačenjem novih rokova isporuke ili u slučaju nemogućnosti izvršenja isporuke povraćajem uplaćenih sredstava.

Ukoliko roba dolazi iz drugih zemalja, USA, China, EU, rokovi su 3-7 dana.